Facebook Volg ons op Facebook
 

HUISHOUDHULP

Met een team van bijna 1100 huishoudhulpen staan wij dagelijks voor je klaar om je een handje te helpen bij je huishoudelijke taken.

Wij onderscheiden belangrijke taken die uiteraard te combineren zijn:

  • schoonmaken van de woning: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, …
  • bereiden of voorbereiden van een maaltijd
  • strijken en/of plooien van textiel
  • boodschappen doen

Je kan kiezen welke dag van de week je hulp wenst en ons je voorkeur laten weten voor een voor- of namiddag. Per gewerkt uur betaal je één dienstencheque (€ 9), in papieren of elektronische vorm.

Je contacteert ons telefonisch of via dit inschrijvingsformulier om een aanvraag voor hulp in te dienen. Natuurlijk mag je ook steeds langs komen in één van onze 13 filialen, verspreid over West-Vlaanderen. Wij schrijven je in en geven je de nodige uitleg over de werking van Makkie en het dienstenchequesysteem.

Meer info over het bestellen van dienstencheques en onze werking vind je op onze klantenpagina

STRIJKEN

Bij onze strijkteams te Kortrijk-Stasegem, Bellegem , Roeselare, Ieper en Poperinge kan je als klant elke werkdag je gewassen linnen en kledij laten strijken door ervaren strijksters met professionele apparatuur. Met zo’n 20 medewerkers en twee chauffeurs kunnen we voor een 800-tal klanten het strijkwerk iets makkelijker maken. In ons strijkdepot te Kortrijk-Expo kan je ook je strijk binnen brengen. Na het ontvangen van een sms van het strijkaterlier, kan je ongeveer 2 of 3 werkdagen later de strijk terug afhalen.

Voor je strijk kan je zowel met papieren als met elektronische cheques betalen. Je kan je registreren via deze website, maar natuurlijk helpen wij je graag met de inschrijving. Kom gerust langs in één van onze ateliers.

 

 

NIEUWS

Doe je mee met onze bloed geef-actie? 

In januari geven we met de Makkiecollega's bloed in de centra in Brugge en Kortrijk. Jij doet toch ook mee? 

Lees meer...

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be