Bijkomende informatie voor klanten

Cliquez ici pour la version françaiseUiteraard hebt u waarschijnlijk heel wat vragen in deze verwarrende en snel veranderende periode.  Hieronder vind je alvast de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen:

Wanneer wordt de dienstverlening heropgestart?

Omwille van uw veiligheid en die van onze medewerkers werd beslist om de dienstverlening tijdelijk te onderbreken gedurende de periode van strikte maatregelen. UUPDATE : Door de verlenging van de maatregelen in kader van Covid-19 kunnen we de dienstverlening nog NIET heropstarten op maandag 20/4/2020. De heropstart staat voorlopig gepland op maandag 4 mei 2020.  We houden u op de hoogte en contacteren u in kader van de heropstart. Zijn de kantoren bereikbaar tijdens deze periode? 

De kantoren zullen gesloten zijn tijdens deze periode omwille van de strenge veiligheidsvoorschriften. Contact via mail zal niet kunnen worden opgevolgd tijdens deze periode. We blijven tijdens de kantooruren wel telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of problemen op de gebruikelijke telefoonnummers. Ik heb dienstencheques die zullen vervallen tijdens de periode van onderbreking?

De geldigheidstermijn van de dienstencheques die in maart en april vervallen, wordt met 3 maanden verlengd.  Meer informatie vindt u op de website van Sodexo:


Zijn de strijkateliers geopende tijdens deze periode?
Omwille van uw veiligheid en die van onze medewerkers werd beslist om de dienstverlening tijdelijk te onderbreken gedurende de periode van strikte maatregelen.  Daarenboven vallen de strijkateliers onder de toepassing van het besluit rond niet-noodzakelijke winkels en moeten ze dus verplicht gesloten blijven. 
UPDATE : Door de verlenging van de maatregelen in kader van Covid-19 kunnen we de dienstverlening nog NIET heropstarten op maandag 20/4/2020. De heropstart staat voorlopig gepland op maandag 4 mei 2020. 

Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Geen probleem, je kan uiteraard steeds bij onze kantoren terecht.

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be